chocolade broodjes

Benodigdheden:
- 1 pak Bladerdeeg
- 100 g pure chocolade ( grof geraspt of in kleine stukjes)
Keukengerei;
- Bakplaat
Bereidingstijd:
- Voorbereiding ca. 10 t/m 15 min
- Baktijd ca. 20 t/m 25 min
Oventemperatuur:
- Elektrische Oven: 200 graden
- Heteluchtoven: 185 graden
- Gasoven stand: 2-3
Bereidingswijze:
1* Verwarm de oven voor.
2* Rasp de chocolde grof.
3* Haal de bevroren Bladerdeeg plakjes van elkaar en verwijder de folie.
4* Laat de plakjes bladerdeeg in ongeveer 5 min ontdooien. ( plakjes mogen niet te slap worden)
5* Verdeel de geraspte chocolade in het midden van de 10 plakjes deeg.
6* Maak de randen vochtig met water, vouw de plakjes deeg dicht en druk de randen stevig aan.
7* Leg ze op de bakplaat.
8* Laat de broodjes ongeveer 15 a 20 bakken tot dat ze goudbruin en gaar zijn.
9* Haal de broodjes uit de oven, en laat ze minstens 30 min afkoelen.
Maak jouw eigen website met JouwWeb