chocolade broodjes

Benodigdheden:

- 1 pak Bladerdeeg
- 100 g pure chocolade ( grof geraspt of in kleine stukjes)

Keukengerei;
- Bakplaat

Bereidingstijd:

- Voorbereiding ca. 10 t/m 15 min
- Baktijd ca. 20 t/m 25 min

Oventemperatuur:

- Elektrische Oven: 200 graden
- Heteluchtoven: 185 graden
- Gasoven stand: 2-3

Bereidingswijze:

1* Verwarm de oven voor.

2* Rasp de chocolde grof.

3* Haal de bevroren Bladerdeeg plakjes van elkaar en verwijder de folie.

4* Laat de plakjes bladerdeeg in ongeveer 5 min ontdooien. ( plakjes mogen niet te slap worden) 

5* Verdeel de geraspte chocolade in het midden van de 10 plakjes deeg.

6* Maak de randen vochtig met water, vouw de plakjes deeg dicht en druk de randen stevig aan.

7* Leg ze op de bakplaat.

8* Laat de broodjes ongeveer 15 a 20 bakken tot dat ze goudbruin en gaar zijn. 

9* Haal de broodjes uit de oven, en laat ze minstens 30 min afkoelen.